Home / Doesburg / Ellen gehuldigd door KNGU

Ellen gehuldigd door KNGU

DOESBURG – Naar aanleiding van het 25-jarig jubileum als leidster binnen gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg heeft het bestuur de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) benaderd om Ellen ten Have te huldigen. Tijdens de vergadering van het bestuur en de technische leiding werd Ellen verrast met de komst van de voorzitter Johan van der Brug van het district Oost. Zij kreeg het 40-jarig lidmaatschapsspeldje uitgereikt. Daarnaast werd zij onderscheiden met het speldje teken van verdienste in het zilver omdat ze twintig jaar bestuurslid is en daarvan ruim drie jaar voorzitter. De heer Van den Brug vertelde dat Ellen het derde kindje is, zij de clubwedstrijden perfect organiseert, zich inzet met diverse acties om de club financieel goed te laten draaien en naast het 25 jaar lesgeven, zij vooral diegene is die tijdens de uitvoeringen de puntjes op de i weet te zetten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.