Home / Doesburg / Sportclub Doesburg kiest voor clubspecifieke opleiding jeugdkader

Sportclub Doesburg kiest voor clubspecifieke opleiding jeugdkader

DOESBURG – Op zondag 3 november om 19.00 uur vindt de kick-off van ZON Doesburg clubspecifieke opleiding plaats in de bestuurskamer op het sportpark van SC Doesburg. Het doel hiervan is om alle pupillen en junioren trainers en begeleiders een gestructureerd lesprogramma aan te bieden om effectief jeugd op te leiden en te begeleiden. ZON Doesburg (www.zondoesburg.nl) heeft in maart 2011 gekozen om dit opleidingstraject financieel te ondersteunen. De organisatie van het opleidingsprogramma is in handen van de jeugdcommissie van SC Doesburg en www.jeugdvoetbalopleiding.nl. Het vervolgprogramma voor de betreffende trainers en leiders (A tot en met F en mini’s) wordt gedurende de kick-off besproken.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.