Home / Doesburg / Laatste maand foto-puzzel-route Doesburg

Laatste maand foto-puzzel-route Doesburg

DOESBURG – De makers van het evenement Fotomagica & Waterpracht, Afke Kerkhoven en Arvid Ehlert, hebben bij hun expositie dit voorjaar een foto-puzzel-route in de binnenstad van Doesburg uitgezet. Ruim 350 mensen hebben deze reeds gevolgd en de route is nog tot 31 oktober te volgen. De route voert langs twaalf bekende en minder bekende plekjes van Doesburg. Een gratis invulkaart is af te halen bij de VVV. Hier zijn inmiddels ook unieke fotokaarten verkrijgbaar met foto’s van de puzzel-route. Een terugblik op het gehele evenement vindt men op www.expodoesburg.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.