Museum Velp en erfgoededucatie

VELP – Tijdens de Gelderse Museumdag, op zaterdag 22 oktober, opent Museum Velp voor de tweede maar ook de laatste keer haar deuren. Museum Velp vindt niet meer plaats in de garage van de initiatiefnemer, maar heeft wel plannen voor activiteiten en tentoonstellingen op andere locaties.

De Gelderse Museumdag richt zich op de jeugd. Museum Velp ook en doet dat doormiddel van leuke opdrachten door het museum heen. Doe een opdracht met oude vuilnisbakken, zoek oude scherven in een schervenbak of doe de ansichtkaartentocht. Ook volwassenen blijven van harte welkom om te komen en aan de opdrachten mee te doen aan de Burgemeester Brandtlaan 16 in Velp.
In de gemeente Rheden wordt al relatief veel erfgoededucatie gegeven, maar als het aan Museum Velp ligt, zal dit een nog meer ingebed onderdeel worden van het onderwijs op scholen.
Daarnaast zoekt Museum Velp nog steeds enthousiaste mensen die ook passie hebben om eens aan archeologie te doen. Meer informatie bij J. Withaar via tel. 026 – 3620075 of www.museumvelp.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.