Hulde voor EHBO Rheden

RHEDEN – Twee leden van de Rhedense EHBO-vereniging zijn in het zonnetje gezet. Dat gebeurde tijdens de onlangs gehouden receptie ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van de club. Een vertegenwoordigster van de landelijke EHBO-vereniging reikte twee Tilanuspenningen uit. Erelid Henk Schipper ontving de Zilveren penning voor zijn 50-jarig lidmaatschap, zijn vroegere bestuurwerk en vele andere functies. Huidig lid Ina Hooghordel ontving de Bronzen Tilanuspenning voor haar vele werkzaamheden voor de vereniging. De arts C.B. Tilanus was de oprichter van de Nederlandse EHBO-vereniging in 1893. Het bestuur feliciteert uiteraard de gelauwerden en kijkt tevreden terug op de viering van het jubileum. “De receptie werd door velen bezocht. Er zijn mooie donaties binnengekomen voor een nieuwe reanimatiepop. Alle gulle gevers worden hiervoor hartelijk bedankt,” meldt secreatris Frans Looijen.

De 75-jarige vereniging werkt aan haar toekomst. Op donderdag 27 oktober begint er een Reanimatie-AED cursus en op maandag 31 oktober start er weer een beginnerscursus EHBO. Bij beide cursussen zijn nog een paar opleidingsplaatsen vrij. Belangstellenden kunnen alle informatie vinden op www.ehbo-rheden.nl . Men kan ook mailen naar info@ehbo-rheden.nl of bellen met Frans Looijen op 026-4951574.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.