Zonnebloem-actie ‘Zon in de Schoorsteen’

BEEKBERGEN – De tijd komt er aan dat de Sinterklaas ons land weer komt bezoeken om zijn verjaardag te vieren. Voor de medewerkenden van de Zonnebloem, afdeling Dorpenstreek, een drukke tijd. Met hun actie ‘Zon in de Schoorsteen’ willen zij de Sint gaan helpen om de vele pakjes te maken voor langdurig zieken, gehandicapten of eenzame oudere. Als u het leuk vind, kunt u hen daar bij helpen. Leeftijd is van geen enkel belang. U hoeft alleen maar een gezellig pakje samen te kunnen stellen en in te pakken. Een gedichtje of tekening er bij is ook altijd zeer welkom bij onze gasten. Vervolgens kunt u kiezen het pakje zelf, op 5 december, op het aan u doorgegeven adres te gaan brengen of u kunt het door de Pieten van de Zonnebloem laten bezorgen. Als u mee wilt doen, wordt u gevraagd zich zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 7 november, op te geven via tel. 055-5063634 van Gonny Hendriks of 055-5410997 van Liz Bos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.