Home / Dieren / Man in Dieren aangehouden voor mishandeling vrouw

Man in Dieren aangehouden voor mishandeling vrouw

DIEREN – De politie heeft zaterdagavond omstreeks kwart voor negen een 52-jarige man uit Someren aangehouden in Dieren. Hij wordt ervan verdacht een 56-jarige vrouw uit Dieren te hebben mishandeld.

De vrouw liep die avond op de Admiraal Helfrichlaan in Dieren, toen haar hond door een man op een step zou zijn aangereden. De man was in gezelschap van de 52-jarige man uit Someren. Vervolgens zou de vrouw de man hierop hebben aangesproken en gegevens hebben willen uitwisselen. Hij zou dit geweigerd hebben, waarna de vrouw een foto van de man wilde maken. De twee mannen zouden hier boos over zijn geworden en volgens het slachtoffer zou de 52-jarige man uit Someren haar toen bij de keel hebben gepakt tegen haar auto hebben gedrukt. De vrouw waarschuwde de politie en gaf aan aangifte van mishandeling tegen de man te willen doen. De man is even later aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.