Doesburgse jongen (12) beroofd; getuigen gezocht

ARNHEM – Een 12-jarige jongen uit Doesburg is vrijdagmiddag ober in de wijk Angerenstein door drie jongens beroofd van zijn rugzak. De politie is op zoek naar getuigen.

De jongen liep die middag rond half vier op de Roemer Visscherstraat in Arnhem, toen hij aangesproken werd door drie jongens. Die eisten dat hij op de grond moest gaan liggen en zijn rugzak af moest geven. Het drietal is er vervolgens met de rugzak vandoor gegaan richting de Bernhardlaan en door het park Angerenstein de Velperweg in. In het park Angerenstein is later een deel van de buit teruggevonden.

Getuigen gezocht
Volgens het slachtoffer ging het om drie mannen met de volgende signalementen:
Dader 1: Een blanke jongen, ongeveer 180 cm lang, ongeveer 15 jaar oud, blond haar, mager postuur. Hij droeg een blauw met zwarte jas met capuchon (leek een regenjas) en een blauwe spijkerbroek.
Dader 2: Een blanke jongen, ongeveer 175 cm lang, normaal postuur. Hij droeg een donkerblauwe trainingsjas met witte strepen (en capuchon) en een donkerblauwe trainingsbroek.
Dader 3: Eveneens een blanke jongen, ongeveer 175 cm lang en circa 15 jaar oud. Hij droeg ook een capuchon over zijn hoofd

Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze straatroof te maken heeft? Bel dan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.