Home / Dieren / Extreme Tension Snares voor DHO

Extreme Tension Snares voor DHO

DIEREN – De slagwerkgroep van het Dierens Harmonie Orkest (DHO) heeft zich na de zomervakantie kunnen verrijken met nieuw higt tech slagwerk; de zogenaamde extreme tension snare drums van het merk Majestic. Deze drums wegen per stuk twaalf kilogram en hebben een dubbel slagvel en dubbele bevestiging waardoor de kwaliteit van het geluid veel intenser en strakker is dan bij een reguliere snaardrum. Daarnaast is deze slagvel van keflar gemaakt en dat komt de kwaliteit en het bijzondere geluid ten goede. De aanschaf van dit instrumentarium was nooit mogelijk geweest zonder de subsidie van het Prins Bernhard cultuurfonds en een gift van de Lyons club uit de gemeente Rheden.

www.dhodieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.