GroenLinks inventariseert behoefte aan Wheels4all

DOESBURG – GroenLinks inventariseert of er in Doesburg voldoende mensen geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de buurtauto Wheels4all. Wheels4all is een landelijk netwerk van deelauto’s. Om te zorgen dat er ook deelauto’s komen te staan in Doesburg roept GroenLinks inwoners van Doesburg om zich aan te melden als geïnteresseerde. Wheels4all biedt diverse abonnementen. Een veelvoorkomend abonnement kost 5 euro per maand. Bij gebruik kost de auto 2,50 euro per uur en 24 cent per kilometer. Dit is inclusief benzine en alle vaste lasten. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar doesburg@groenlinks.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.