Velps ondernemersnetwerk ‘Rondom de Ruyter’ gestart

VELP – De Rhedense burgemeester Petra van Wingerden gaf in Praktijk de Ruyterlaan 27a het startsein voor het Velps ondernemersnetwerk ‘Rondom de Ruyter’. Vier ondernemende vrouwen – Betty Suurenbroek, Riekie Gombert, Anne Marie de Ronde en Astrid Mensink – namen het initiatief voor dit netwerk dat inspirerende, lokale ondernemers met elkaar verbindt.

Via een wachtkamerboom en via de website www.rondomderuyter.nl geeft het netwerk Rondom de Ruyter steeds nieuwe, praktische ideeën, tips en doordenkertjes vol inspiratie. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: bewegen, kinderergotherapie, craniosacraaltherapie, kinderyoga, psychologie, voeding, senioren verhuisbemiddeling, ikebana flower design, notuleerservice, opvoeding en coaching, hulp bij het schrijven van memoires, communicatieadvies en muziek.
‘Het idee voor dit netwerk ontstond op verschillende plaatsen tegelijk’, vertelt initiatiefnemer Betty Suurenbroek. ‘Hier in de praktijk voor fysio- en manuele therapie. Maar ook bij Anne Marie de Ronde, communicatieadviseur en bij Astrid Mensink in Mensinks tekstfabriek groeide de overtuiging dat we samen met andere lokale ondernemers veel te bieden hebben. Aan mensen hier in de wachtkamer. Maar zeker ook aan mensen thuis die via www.rondomderuyter.nl kunnen meekijken. Mijn buurvrouw in het pand, Riekie Gombert, was vanuit haar praktijk voor kinderergotherapie & craniosacraal therapie meteen enthousiast. Begin dit jaar hebben we hierover een boom opgezet. Vormgever Mariska Driever van www.dieto.nl dacht creatief mee. En dit is het resultaat: netwerk Rondom de Ruyter. Vandaag officieel van start gegaan met bijna twintig deelnemers.’
De eerste netwerkbijeenkomst werd omlijst met muziek uit het repertoire van Jos Dingelhoff, wijnen van Sauter Velp, sap en snacks van Van Haver tot Gort en Ikebanabloemwerk door Nadwa Najar.

‘Wie wil weten wat het netwerk te bieden heeft, kan het beste even kijken op www.rondomderuyter.nl.’ Aldus Betty Suurenbroek. ‘Daar zie je het steeds wisselende inspiratieaanbod.’
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.