Home / Klarenbeek / Wekom in Klarenbeek voor nieuwe inwoners

Wekom in Klarenbeek voor nieuwe inwoners

KLARENBEEK – Vanaf heden gaat Klarenbeeks Belang nieuwe inwoners van Klarenbeek hartelijk welkom heten met een welkomstmap, die zij heeft samengesteld in samenwerking met onder andere de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging, de beide kerken en diverse verenigingen.

De welkomstmap zit boordevol handige informatie over Klarenbeek en allerlei organisaties die in het dorp actief zijn. Daarnaast zijn er waardebonnen van diverse plaatselijke ondernemers in opgenomen en bevat het ook een mooie Klarenbeekse wandelroute. Dit alles met het doel nieuwe inwoners te helpen om Klarenbeek beter te leren kennen.

De map is bestemd voor nieuwe inwoners. Met nieuwe inwoners worden mensen van buiten Klarenbeek bedoeld die zich in het dorp gaan vestigen, oud-Klarenbekers die na langere tijd weer in Klarenbeek komen wonen en jonge Klarenbekers die op zichzelf gaan wonen.
Geprobeerd wordt zoveel mogelijk nieuwkomers te benaderen, maar die mogen zich ook zelf aanmelden. Dat kan door een mail te sturen naar info@klarenbeeksbelang.nl of naar info@kov.nl, graag met de vermelding van het adres waar het om gaat en de verhuisdatum.

www.klarenbeeksbelang.nl 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.