Home / Eerbeek / Sponsor voor Eerbeekse Boys D1

Sponsor voor Eerbeekse Boys D1

EERBEEK – Met Afbouw Eerbeek mag Eerbeekse Boys wederom een fantastische sponsor bij de club verwelkom. Gerson Muriani van het in Eerbeek gevestigde afbouwbedrijf wilde graag de Eerbeekse D1 sponsoren en heeft dit dan ook ruimschoots gedaan. Deze enthousiaste en talentvolle groep komt uit in de 1e klasse en is door Afbouw Eerbeek voorzien van nieuwe tenues, tassen en inloopshirts. Zelfs de begeleiding loopt er met bijpassende trainingsjassen, met hierop hun eigen initialen netjes bij. Eerbeekse Boys is Afbouw Eerbeek dankbaar voor de betrokkenheid bij de D1 en vertrouwen op een plezierige en lange samenwerking.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.