Eerbeekse Boys gaat voor zeker met Netzozeker

EERBEEK – Ondanks dat voetbal bij de Eerbeekse Boys vanzelfsprekend centraal staat, werkt men binnen de club op alle vlakken hard aan het neerzetten van de organisatie. Een belangrijk onderdeel hierin en wat gezien de huidige tijd steeds belangrijker wordt, is de website van de club. In het Zutphens bedrijf Netzozeker heeft Eerbeekse Boys een ICT Partner gevonden die precies weet hoe met dit onderdeel om te gaan.

Al jaren heeft Eerbeekse Boys een goed gevulde website waar veel informatie op te vinden is en die volgens de statistieken ook nog eens goed bezocht wordt. Dit alles is voor een groot deel te danken aan Wim Derks, de man achter de schermen die zorgt dat alles netjes functioneert en er goed uitziet.
Echter gezien de ontwikkelingen en mogelijkheden die er op dit gebied zijn is een ieder van mening dat zaken beter, veiliger en efficiënter kunnen. Samen met Netzozeker is dan ook gekeken hoe dit het beste aan te pakken. Dit resulteerde in een fantastisch voorstel en met trots kunnen we dan ook melden dat Netzozeker vanaf dit seizoen ICT Partner van Eerbeekse Boys is geworden. Als blijk van vertrouwen en een goede samenwerking is dit partnerschap vastgelegd voor de duur van 5 jaar. Directeur en mede eigenaar Ron Aarnink van Netzozeker en Fastbit zet dan ook samen met bestuurslid PR & Communicatie van Eerbeekse Boys Dennis Burnet met plezier hun handtekening onder dit contract. Dit alles onder het toeziend oog van projectmanager Nick Klein Zessink.

Netzozeker levert diverse producten en oplossingen op het gebied van internet. Van het bouwen van een website tot een dedicated server op maat of VMware-oplossing, Netzozeker levert het allemaal. Zo heeft u alleen de lusten van ICT. Op dit moment werkt men hard om de nieuwe website op te zetten en in te richten. Eigenlijk kan men meer spreken van een platform, want het zal een plek worden waar zowel leden als niet leden diverse mogelijkheden hebben om informatie te vergaren en te bekijken. Zodra alles is afgerond zullen wij dit met trots melden en u voor een bezoek uitnodigen.

Foto: Nick Klein Zessink (links), Dennis Burnet (midden) en Ron Aarnink (rechts).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.