Motorrijder hard onderuit bij verkeersongeval in Rheden

VELP – Een 55-jarige motorrijder uit Rheden is donderdagochtend hard onderuit gegaan bij een verkeersongeval in Velp.
Rond half negen reed de man over de Arnhemsestraatweg in de richting van Velp. Ter hoogte van de N785 remde het verkeer voor hem af in verband met filevorming. De Rhedenaar zag dit kennelijk te laat. Hij probeerde te remmen en ging daarbij onderuit. De motorrijder raakte daarbij de auto van een 32-jarige vrouw uit Zutphen. De man werd voor nader onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek diverse schaafwonden en letsel aan zijn ribben te hebben opgelopen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.