Eerbeekse Schaakclub wint in Apeldoorn

EERBEEK – Een goed begin is het halve werk, dat was van toepassing op de eerste regionale wedstrijd van dit seizoen door ESC gespeeld tegen Schaakmaat 3 in Apeldoorn. De OSBO ontmoeting eindigde in een stand van 1,5 – 4,5 in het voordeel van de Eerbekenaren. Wim Geurink, Ed v.d. Griendt, Rolf van Agtmaal en Jan Breij wonnen hun partij. Johan Put speelde remise en Gerrit Nikkels verloor dit keer.
Voor de vijfde ronde van de onderlinge competitie werden de volgende partijen gespeeld: Rolf van Agtmaal – Wim Geurink 1-0, Paul van Berkum – Jan Breij remise, Ed v.d. Griendt – Henk de Bruin 1-0, Roel Gerritsen – Gerard Schut 0-1. Johan Put – Ina Hoeve 1-0, Hil v.d. Burg – Gerrit Nikkels 0-1, Jaap Neuteboom – Theo Heijerman 1-0.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.