Home / Beekbergen / Inbraak bungalowpark

Inbraak bungalowpark

BEEKBERGEN – Vrijdagavond is ingebroken in een vakantiewoning in een bungalowpark aan de Hoge Bergweg in Beekbergen. Bij de inbraak is onder andere een portemonnee met wat geld en een mobiele telefoon weggenomen.

De inbraak is vrijdagavond tussen 18.30 en 21.15 uur gepleegd. Men heeft een raam geforceerd om binnen te komen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.