Keurmerk voor accommodatie

BRUMMEN – Vorige week woensdag waren vertegenwoordigers van de KNVB op sportpark ‘De Hazenberg’ aanwezig voor een grote accommodatie-check. Gebouwen en velden van de club werden gecontroleerd op bouwkundige en cultuurtechnische onderdelen. Zo werd onder andere gekeken naar de belijning van de velden, of de afmetingen (o.a. strafschopgebied, vijfmeter- en middenlijn) op de juiste wijze waren aangebracht en werd gecontroleerd of de deklat van het doel op de juiste hoogte was geplaatst. Ook werd de waterpas tegen de doelpalen aangehouden. De afzettingen rondom de velden, de dug-outs en de totale veiligheid waren ook punten van controle. Gekeken werd of de juiste benodigdheden zoals een verbandtrommel, een massageruimte, een defibrillator en een brancard voorhanden waren. Aan al deze voorwaarden kon de club voldoen. Als laatste controlepunt stond de verlichting rondom de kleedruimtes en de netheid van de tribune op de checklist. Ook hier werd een ruime voldoende gescoord. Het controleteam van de KNVB waardeerde de accommodatie met ‘zeer goed’ en kon aldus het keurmerk afgeven. Sportclub Brummen is bijzonder trots op deze score en is haar onderhoudsploeg zeer dankbaar voor het vele werk dat in dit verband werd verricht. Ook de medewerkers van de gemeente Brummen hebben hieraan hun steentje bijgedragen – Foto: Luuk te Kampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.