Man beroofd van attachékoffer; politie zoekt getuigen

VELP – Vrijdagochtend rond kwart voor negen is een 43-jarige man uit Westervoort op de Scheldestraat in Velp beroofd van zijn attachékoffer. Hij werd bedreigd met mogelijk een vuurwapen. De politie is op zoek naar getuigen.

De man parkeerde die ochtend zijn auto op de parkeerplaats van de Scheldestraat en liep vervolgens met zijn attachékoffer de straat in. Volgens het slachtoffer zou hij toen aangesproken zijn door een onbekende man. Onder bedreiging van een vuurwapen, of iets dat daarop lijkt, zou hij zijn attachékoffer hebben moeten afgeven.

Het zou gaan om een man tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij heeft een blanke, pokdalige huid. Volgens de verdachte had de man een opvallende (gebogen) neus, een gedrongen postuur (rugby type). Hij was tussen de 1.70-1.80 lang en droeg een zwarte gebreide muts. Verder had hij een zwarte glimmende jas van joggingstof, met dunne witte reflecterende strepen/V-tjes, een zwarte broek en zwarte schoenen. De politie roept getuigen die iets gezien of gehoord hebben die met dit voorval te maken heeft op te reageren via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.