Home / Doesburg / Kunstbus Doesburg naar Carmen

Kunstbus Doesburg naar Carmen

DOESBURG – De eerstvolgende Kunstbus is Doesburg gaat op 22 november naar de opera Carmen. Het betreft een Franstalige voorstelling met Nederlandse boventiteling. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De kunstbus is bedoeld voor 55-plussers uit de gemeente Doesburg. Voor meer informatie of een aanmeldingsformulier kan men tot 4 november contact opnemen met Carion aan de Linie 4, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur, of via tel. 0313 – 472632 of e-mail. j.van.til@carion.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.