Damesteam ZV De Spreng

BRUMMEN – Een trotse voorzitter van ZV De Spreng presenteerde in Brummen het dames-1 team van Zwemsportvereniging De Spreng. In het thuisbad, zwembad Rhienderoord, was het voltallige damesteam met trainer-coach Stan Dobrotvorski en teambegeleider Tiny Korenblek aanwezig.
Voorzitter Hoetink memoreerde de spannende laatste wedstrijd die vorig seizoen het kampioenschap bracht. En hij vertelde hoe trots de vereniging is op dit team, dat nu uitkomt in de landelijke eerste klasse van het dameswaterpolo. Binnen de gemeente Brummen is er geen sportteam dat in een vergelijkbaar hoge klasse uitkomt.
Anton Jansen, voorzitter van de polocommissie, heeft hoge verwachtingen van de dames. De vereniging heeft gekozen voor het maximaal faciliteren van dit talentrijke team. De Spreng wil een omgeving creëren, waarin de talenten verder tot ontwikkeling komen en continuïteit gewaarborgd is. Hiervoor is het nodig dat er ook blijvend aandacht is voor de ontwikkeling van jeugdspelers. Trainer-coah Dobrotvorski stelt zich handhaving in deze zware klasse tot doel, dit seizoen. Hij ziet in de ploeg nog genoeg ontwikkelingsmogelijkheden om op termijn door te stoten naar de landelijke hoofdklasse.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.