Donatie aan goede doelen door stichting Kluiskamp

VELP – Het bestuur en de medewerkers van stichting Kluiskamp in Velp, die de kaart- en bingoavonden houden, zijn enthousiast dat er al goede doelen en samenlevingsprojecten zijn gevonden die met een donatie van de Velpse stichting zijn verblijd. De donaties zijn geschonken aan kinderboerderij De Dierenweide in Rheden, de jeugdafdeling van Scoutinggroep Markesteen in Velp en de jeugdafdeling van Scoutinggroep Velpsche Woudloopers en de Olmen in Velp, drum- en showfanfare Mr. Van der Zandt in Velp (ten behoeve van de jeugdafdeling), kinderhospice De Glind te Glind en de Stichting Clini-Clowns Nederland in Amersfoort.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.