Home / Bronkhorst / Dat verdient een bloemetje

Dat verdient een bloemetje

BRUMMEN – Het is belangrijk dat mantelzorgers weten dat hun werk gewaardeerd wordt en dat zij er niet alleen voor staan. Daarom kan men een mantelzorger opgeven voor een gratis boeket bloemen. Bel naar SWB via tel. 0575 – 561988 en geeft de naam, postcode en het adres van de mantelzorger door. Dit kan tot uiterlijk 28 oktober. Alleen mantelzorgers, woonachtig in de gemeente Brummen kunnen voor een bloemetje in aanmerking komen. Na aanmelding wordt het boeket op vrijdag 4 of zaterdag 5 november gratis thuis bezorgd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.