Herfstvakantie in het Geologisch Museum

VELP – Het Gelders Geologisch Museum in Velp heeft diverse tentoonstellingen en workshops tijdens de herfstvakantie. Vanaf 18 oktober is er een themabijeenkomst over ertsen. Op zaterdag 22 oktober is het Open Gelderse Museumdag; voel je VIP, de toegang is gratis. Op woensdag 26 oktober is er van 10.00 tot 12.00 uur een kinderworkshop over micromounts voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. Opgeven van tevoren is noodzakelijk. Op donderdag 27 oktober is er een rondleiding van 11.00 tot 12.00 uur.

Tel. 026 – 3642996
E-mail. info@geologischmuseum.nl
www.geologischmuseum.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.