10 Jaar Beekbergen Klassiek

BEEKBERGEN – Tien jaar en twintig concerten verder? Een decennium geleden kwam Cathrien van den Enk met het idee om twee maal per jaar in de sfeervolle kerk in Beekbergen een concert te houden. Daarbij werd gedacht aan kamermuziek, en zo gebeurde het ook. Vele beroemde musici traden op zoals Ronald Brautigam, Abbie de Quant, Quirine Viersen, Paolo Giacometti en Emmy Verheij.

Het jubileumconcert vond plaats op 8 oktober met een tweepianoduo Bas Verheijden en Niek van Oosterum. Het concert werd op cd vastgelegd; een jubileumgeschenkje voor de donateurs, sponsors en vrijwilligers. Nieuwe donateurs van de Stichting Beekbergen Klassiek krijgen deze cd dit jaar nog als welkomstgeschenk.
Omdat Beekbergen Klassiek ook aan de jeugd denkt, hield ze geen receptie of feest vanwege het jubileum, maar bood ze de jeugd van groepen zeven en acht van de basisscholen in Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen een concert aan van Osiris Trio.
Beekbergen Klassiek wil de liefde voor de klassieke muziek delen, ook met de jeugd, en doet dat door twee maal per jaar een concert te houden in de kerk van Beekbergen. Op 17 oktober 2011 bestaat de stichting precies tien jaar.

www.beekbergenklassiek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.