Home / Hoenderloo / Herfst in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Herfst in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Herfst in het Nationale Park De hoge Veluwe bij Hoenderloo is een bijzondere ervaring en daarom worden er in de herfstvakantie diverse activiteiten gehouden. Jong en oud kan genieten van al het moois dat het park te bieden heeft.

Van 15 tot en met 30 oktober wordt er dagelijks van 13.00 tot 15.00 uur een herfstverrassingstocht gehouden. De natuurgids laat de deelnemers bijzondere herfstverschijnselen zien. De tocht start bij het bezoekerscentrum in Hoenderloo. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.hogeveluwe.nl.
De jongste bezoekers kunnen van zondag 16 tot en met vrijdag 28 oktober deelnemen aan een fotopuzzeltocht door het park. De activiteit heeft een vrije inloop van 12.00 tot 15.00 uur en start bij het bezoekerscentrum. Alle goede oplossingen worden beloond met een pannenkoek.
Op 2 oktober en 6, 13, 20 en 27 november wordt er een tocht gehouden met de titel zwerven door het bos en over de vlakte. Een natuurgids neemt de deelnemers mee op een zwerftocht door het herfstlandschap. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. De tocht start om 13.00 uur bij het bezoekerscentrum en is om 15.00 uur weer afgelopen.
Op 18 en 25 oktober worden er kinderrondleidingen door het Jachthuis Sint Hubertus gegeven. Op een speelse manier leren ze de geschiedenis kennen. Per dag zijn er twee rondleidingen, van 13.30 tot 14.15 uur en van 15.00 tot 15.45 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.hogeveluwe.nl.
De Hoge Veluwe is in oktober dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur. in november is het park van 09.00 tot 18.00 uur geopend.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.