Tweede zege op rij Focus Dames

HOOG-KEPPEL – Dames 1 van Volleybalvereniging Focus – spelend in de Hessenhal Hoog-Keppel – wist zaterdag de 3e wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Na de 1e en 4e set gewonnen te hebben, werd de beslissende 5e set gespeeld. De dames knokten voor elke bal, haalden alles van de grond en wisten uiteindelijk na een zeer spannende strijd de beslissende set te winnen met 15-13.
Het vele publiek kreeg weer een leuke wedstrijd voorgeschoteld. Na afloop was het druk bij Connie in Sportcafé Spirit. Vaak wordt hier even wat gedronken en voorbereid op de wedstrijden daarna. Om 16.00 uur spelen namelijk Dames 2 en 2 jeugdteams.
Dames 2 had helaas een sterkere tegenstander maar afgelopen donderdagavond wisten zij toch een punt te pakken van de koploper uit Zutphen.
De heren van Focus wisten dezelfde vereniging uit Zutphen (Side-Out) wel naar huis te sturen met 0 punten. Na 3 gewonnen sets maakte Heren 1 het ook nog even spannend in de 4e set, maar wisten uiteindelijk de overwinning naar zich toe te trekken met 27-25.
Dames 3 won met 4-0 van Labyellov en staat nu samen met Reflex uit Duiven op een 1e plaats. Het volleybalprogramma voor komende week is aangepast aan de herfstvakantie en de enige wedstrijd die gespeeld wordt is:
dinsdag 18 oktober 20.30 in Duiven: Reflex D1 – Focus D1 (bekerwedstrijd).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.