Carion presenteert Bandcoaching

DIEREN – Binnenkort gaat Podiumbeest weer van start. Na een succesvolle eerste editie in 2010, krijgen acts ook dit jaar weer volop de kans om te laten zien wat ze kunnen. Ben je tussen de 13 en 24 jaar en ben je een podiumbeest voor of achter de schermen? Laat dan je talent zien en maak kans op een coachingstraject op maat.

Podiumbeest wordt georganiseerd vanuit Cultuurpact rond Arnhem. Met Cultuurpact zetten de provincie Gelderland, gemeenten en KCG (Kunst en Cultuur Gelderland) zich samen in voor versterking van kunst en cultuur in de regio. Huis van Puck coördineert de werkzaamheden en zet daarbij haar kennis, ervaring en expertise in. Podiumbeest is voor jongeren uit negen gemeenten, waaronder Rheden.
Zangers, dansers, acteurs, rappers, poetryslammers, dj’s, bands en alle overige acts kunnen hun talent laten zien. Maar ook als je talent achter de schermen ligt, zoals techniek, productie en promotie, ben je van harte welkom.
De voorronde in de gemeente Rheden wordt georganiseerd door Carion en GWK Bandcoaching en vindt plaats op zaterdag 19 november vanaf 20.00 uur in De Basement in Dieren, Ericaplein 1. Hier kunnen acts zich kwalificeren voor de grote finale van 11 december 2011 in het Posttheater Arnhem. Inschrijving voor de voorronde in de gemeente Rheden kan tot 24 oktober 2011.

www.podiumbeest.com 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.