Home / Eerbeek / Schotpoort blijft Boys trouw

Schotpoort blijft Boys trouw

EERBEEK – Als trouwe sponsor heeft Schotpoort Milieu Service (voorheen Schotpoort Container Transport) wederom besloten het sponsorcontract met Eerbeekse Boys te verlengen. Al jaren is Schotpoort Milieu Service shirtsponsor van dezelfde groep spelers die nu als het 5e elftal de competitie in zijn gegaan. Omdat de naam van het bedrijf is gewijzigd, zijn er ook weer prachtige nieuwe shirts aangeschaft, die de heren met trots dragen. Schotpoort Milieu Service richt haar pijlers op de logistieke verwerking van reststoffen voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Eerbeekse Boys is Schotpoort Milieu Service dankbaar voor hun besluit de overeenkomst weer te verlengen en de jongens in het nieuw te steken.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.