Home / Eerbeek / Viool op school

Viool op school

EERBEEK – De kinderen van groep 3 en 4 van de Cornelis Jetsesschool in Eerbeek waren onder de indruk van het vioolspel van Karianne Brouwer, klassiek violiste. Zij vertelde de kinderen, tijdens de kinderboekenweek, een prachtig verhaal over een jongen die van z’n opa een viool erft en er dan via een reis per boot in Ierland voor de koning een lied speelt. Het verhaal werd ondersteund door het spelen op de viool. Voor veel kinderen was het de eerste kennismaking met dit instrument. Met open mond en zeer betrokken luisterden ze naar het geluid van de viool. Een inspirerende ochtend op school.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.