Home / Klarenbeek / Schoenmaatjes gezocht

Schoenmaatjes gezocht

KLARENBEEK – Edukans zoekt nieuwe schoenmaatjes. Voor arme kinderen in onder andere Malawi, Kenia, Irak en Moldavië worden kinderen uit Nederland gezocht die Schoenmaatje willen worden. Ieder jaar worden schoenendozen uitgedeeld aan de arme kinderen, gevuld met toiletspullen, speelgoed en schoolspullen. Wil jij ook helpen?

Vraag dan aan je school of vereniging of zij mee willen doen met de actie. Wil je geen hele schoenendoos vullen, maar je wel een paar spulletjes voor Schoenmaatjes dan mag dit ook ingeleverd worden. De actie wordt dit jaar ook vanuit de RK kerk in Klarenbeek gehouden. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sylvia Bloem via tel. 055 – 3011204 of Joke van Schaik via tel. 055 – 3012214. Bij de RK kerk is ook materiaal beschikbaar. Een e-mail sturen kan ook naar schoenmaatjesklarenbeek@live.nl of kijk eens op www.edukans.nl/schoenmaatjes. De gevulde schoenendozen kunnen op vrijdag 11 november van 08.00 tot 12.30 uur en op zaterdag 12 november van 09.00 tot 12.30 uur ingeleverd worden bij de RK kerk in Klarenbeek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.