Samenwerkingsverband Rheder Art en Filmhuis

DIEREN – Ten einde elkaar te versterken op het gebied van de promotie van culturele activiteiten voor inwoners van Dieren en omstreken, bestaat er sinds kort een samenwerkingsverband tussen Stichting Rheder Art en Filmhuis Dieren. Rheder Art is dit jaar gestart met professionele theatervoorstellingen in de schouwburgzaal van Theothorne. Filmhuis Dieren vertoont al 25 jaar de betere films en heeft de laatste jaren de schouwburgzaal in Dieren als thuisbasis. De samenwerking zal vooral bestaan uit wederzijdse ondersteuning op het publicitaire vlak. Ook krijgen Vrienden van het Filmhuis Dieren naast de 1 euro korting op de reguliere toegangsprijs van de film nu ook 1 euro korting op de reguliere entreeprijs van voorstellingen van Stichting Rheder art.

www.filmhuisdieren.nl
www.rhederart.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.