Home / Doesburg / Cursus lezen van oud schrift

Cursus lezen van oud schrift

DOESBURG – Het streekarchivariaat De Liemers en Doesburg is van plan om bij voldoende belangstelling in november te starten met een cursus lezen van oud schrift voor beginners. De cursus zal bestaan uit 10 lesavonden (van 20.00 – 22.00 uur) en wordt gegeven in Doesburg door de streekarchivaris, Alex Koster. Waarschijnlijk zal de cursus op dinsdagavond om de veertien dagen plaatsvinden. De kosten bedragen 70 euro p.p. incl. koffie/thee en kopieën.
Het aantal deelnemers zal maximaal 12 zijn, dus vol is vol. Het is eventueel ook mogelijk dat de cursus, bij voldoende belangstelling, op een woensdagmiddag of een andere avond gegeven gaat worden. Aanmelden kan vanaf heden bij het streekarchivariaat De Liemers en Doesburg, tel. 0313-481319, e-mail: sald@freeler.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.