Cursus lezen van oud schrift

DOESBURG – Het streekarchivariaat De Liemers en Doesburg is van plan om bij voldoende belangstelling in november te starten met een cursus lezen van oud schrift voor beginners. De cursus zal bestaan uit 10 lesavonden (van 20.00 – 22.00 uur) en wordt gegeven in Doesburg door de streekarchivaris, Alex Koster. Waarschijnlijk zal de cursus op dinsdagavond om de veertien dagen plaatsvinden. De kosten bedragen 70 euro p.p. incl. koffie/thee en kopieën.
Het aantal deelnemers zal maximaal 12 zijn, dus vol is vol. Het is eventueel ook mogelijk dat de cursus, bij voldoende belangstelling, op een woensdagmiddag of een andere avond gegeven gaat worden. Aanmelden kan vanaf heden bij het streekarchivariaat De Liemers en Doesburg, tel. 0313-481319, e-mail: sald@freeler.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.