Home / Regio / Reisburo Nijenhuis failliet verklaard, reizen worden afgehandeld

Reisburo Nijenhuis failliet verklaard, reizen worden afgehandeld

REGIO – Reisburo Nijenhuis BV is failliet verklaard. De SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) verzoekt op haar website dringend geen betalingen meer aan Neijenhuis te doen, ‘ook niet op uitdrukkelijke verzoek van de curator’, zo staat te lezen.

Neijenhuis uit Arnhem heeft vestigingen in onder meer Brummen, Dieren en Eerbeek. In totaal werken zo’n vijftig mensen voor het bedrijf dat in 1968 werd gesticht.

Op de site van de SGR staat dat mensen die een reis hebben geboekt via Neijenhuis die reis ook nog krijgen. ‘Reisburo Nijenhuis BV heeft als tussenpersoon namens diverse reisorganisaties bemiddeld bij de totstandkoming van reisovereenkomsten met consumenten. Wanneer u door bemiddeling van Reisburo Nijenhuis BV zo’n reis heeft geboekt dan zal de reisorganisator uw reis gewoon uitvoeren. Indien u nog niet uw gehele reissom heeft betaald dan dient u nog openstaande bedragen rechtstreeks aan die reisorganisator te betalen. De reisorganisator zal een dezer dagen rechtstreeks contact met u opnemen’, aldus de website van SGR.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.