Winterfair Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – De sfeervolle Winterfair in Oosterhuizen wordt dit jaar op 26 november gehouden. Een enthousiast team van vrijwilligers is druk bezig met de voorbereidingen en met dank aan sponsors wordt er ook een eigen skihut gebouwd. Ook is er een nieuwe website www.winterfairoosterhuizen.nl. De Winterfair heeft daarnaast een eigen Facebook-pagina waar foto’s van de eerste Winterfair op te zien zijn.

De Winterfair in Oosterhuizen heeft in 2011 nog meer lichtjes, nog meer vuurkorven en nog meer gezelligheid te bieden. Diverse koren treden op en er is een kinderplein met een springkussen, grabbelton, schminken en broodjes bakken.
De Winterfair biedt ondernemers de ideale kans om hun bedrijf te promoten en / of producten te verkopen. Ook voor personeelsverenigingen en bedrijven worden diverse acties voorbereid. De Winterfair is op 26 november van 13.30 tot 20.00 uur en aansluitend tot 23.00 uur is er een openlucht Winterfeest bij de skihut met livemuziek van Part2Music.
Inmiddels zijn er zeventig stands verhuurd, maar dit mogen er meer worden. Standhouders kunnen zich aanmelden via www.winterfairoosterhuizen.nl of via e-mail. winterfair@hotmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.