Home / Rheden / Collecte stichting Salek

Collecte stichting Salek

RHEDEN – Stichting Salek uit Rheden heeft een vergunning gekregen om in de week van 17 tot en met 23 oktober te collecteren in de gemeente Rheden. Salek is een lokale kleinschalige stichting die zich bezighoudt met het stimuleren van onderwijs in Afrika. Op 22 oktober houdt Salek een collectedag waarbij zij door heel Rheden collecteren. Zij zoekt hiervoor nog collectanten. Aanmelden kan via e-mail. info@salek.nl of via tel. 06 – 48080197 (Inge Butterman).
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.