Home / Loenen / Mooie opbrengst oud-ijzer in Loenen

Mooie opbrengst oud-ijzer in Loenen

LOENEN – De oud-ijzeractie van de Rooms Katholieke Kerk en de Protestantse kerk in Loenen die onlang werd gehouden heeft een fraai bedrag opgebracht. Door een eendrachtige samenwerking en een goede voorbereiding kon heel Loenen huis-aan-huis bezocht worden. Ruim vijftig vrijwilligers waren in touw om de actie vlot te laten verlopen. Ook werd voor en na de ophaaldag oude metalen ingezameld. Al de verkochte metalen brachten samen het fraaie bedrag op van 10.550 euro. De Actiegroep is hier erg blij mee.
De werkgroep gaat gewoon door met de actie. Er kan gebeld worden naar Ap Kobussen (055-5051136) en Chris van Oorspronk (055-5052204). Er blijft ook een container beschikbaar voor degenen die oud ijzer kwijt wil bij Chris van Oorspronk aan de Molenallee 17.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.