Home / Giesbeek / Gym4kids en Zumba in Giesbeek

Gym4kids en Zumba in Giesbeek

GIESBEEK / Na de herfstvakantie begint Roda met nieuwe lessen op de maandag. Nieuw is Gym4Kids van 17.30 tot 18.15 uur door Linda Harmsen. Voor kinderen vanaf drie jaar zijn er vrolijke speelgym lessen. Voor jongeren en ouderen is er van 18.30 tot 19.30 uur Zumba. Op Latin muziek wordt er hard gewerkt aan het soepel maken van de spieren. Aerobics en dance gecombineerd in eenzelfde les, gegeven door Marleen Knipmeijer. Op 17 oktober zijn proeflessen te volgen, deze lessen zijn in de Panoven en geheel gratis.

www.rodagym.nl
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.