Diabetes Fonds zoekt collectanten in Doesburg

DOESBURG – Het Diabetes Fonds zoekt vrijwilligers die in de eerste week van november twee uurtjes willen collecteren in Doesburg. Het Diabetes Fonds betaalt wetenschappelijk onderzoek om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen. Hiervoor is het fonds afhankelijk van donaties en de collecte. Om de opmars van diabetes tegen te gaan, zijn er meer inkomsten nodig. Daarom is het fonds hard op zoek naar nieuwe collectanten in Doesburg. De collecteweek is van 30 oktober tot en met 5 november. Vrijwilligers kunnen zelf bepalen op welke avond ze willen collecteren. Aanmelden kan via tel. 0313 – 475912 of via e-mail. collecte@diabetesfonds.nl.
In 2010 was er een jubilaris onder de Doesburgse collectanten. Ine Lebbink collecteerde voor het 25ste jaar voor het Diabetes Fonds (foto). Daarom ontving zij een bos bloemen en een attentie van het Diabetes Fonds.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.