Fietsploeg Van Dalen voor Alpe d’HuZes

KLARENBEEK – Sinds enkele weken kan men de fietsers van Van Dalen Installatietechniek tegenkomen in nieuwe tenues. De wielerwegploeg, de moutainbikeploeg en het schaatsteam zijn allen voorzien van nieuwe, sportieve kleding. Om deze ploegen een identieke uitstraling te geven, stelde directeur Gerard van Dalen nieuwe kleding beschikbaar, met als hoofdsponsor Van Dalen Installatietechniek en dochteronderneming OSP (Onderhoud en Service Partner. De wielerploeg fietst voornamelijk tochten in Nederland en België, waaronder de Elfstedentocht, Amstel Gold race, Luik-Bastenaken-Luik, Limburg Mooiste en Boogie’s Extreem.

Bij het uitreiken van de nieuwe tenues werd gelijk de aftrap gegeven voor ‘Van Dalen goes Alpe d’HuZes. Op 7 juni 2012 zullen de renners hun uiterste best doen om de bekende berg in Frankrijk zes keer te bedwingen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de kankerbestrijding. De fietsers komen in actie… en hebben daarbij hulp nodig. Iedereen kan een bijdrage leveren door dit team te sponsoren. Wie meer wil weten over Alpe d’HuZes en de diverse sponsormogelijkheden, kan contact opnemen met Annie Zuidema tel 0571-279000. De voorbereidingen en het verloop van deze actie is te volgen via www.vandalengoesalpedhu6.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.