Gastensoos Klarenbeek

KLARENBEEK – Ouderensoos Ons Genoegen in Klarenbeek nodigt de leden van de ouderensozen uit de omgeving weer uit voor de jaarlijkse Gastensoos. Deze wordt gehouden op donderdag 20 oktober om 14.00 uur in Ons Gebouw aan de Woudweg in Klarenbeek. De Klarenbeekse Soos brengt dan weer een (gratis) gezellige middag met een optreden en kopje koffie. Het bestuur heeft voor deze middag het Oosterhuuzens Dialectkoor uit Oosterhuizen uitgenodigd voor een vrolijk optreden.

Daarbij ook een grote verloting. Opgave voor deze middag kan bij de besturen van de ouderensozen in Hooiland, Beekbergen, Oosterhuizen en Loenen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.