Home / Bronkhorst / Brummense fietser gewond na aanrijding met automobilist

Brummense fietser gewond na aanrijding met automobilist

BRUMMEN – Een 59-jarige fietser uit Brummen is dinsdagmorgen gewond geraakt na een aanrijding met een 58-jarige automobilist uit Zutphen. De aanrijding vond plaats op de Zutphenseweg in Brummen. De fietser is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen rond 07.15 uur de melding van het ongeval op de Zutphenseweg in Brummen. Agenten gingen ter plaatse en troffen de gewonde fietser en de automobilist aan. De Brummenaar fietste op de rotonde op de Zutphenseweg. De automobilist, komende vanuit de Zutphensestraat, wilde de rotonde oprijden en zag daarbij de fietser over het hoofd en reed hem aan. De fietser kwam daarbij ten val en raakte gewond. De Brummenaar is met onder meer een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.