Brummense fietser gewond na aanrijding met automobilist

BRUMMEN – Een 59-jarige fietser uit Brummen is dinsdagmorgen gewond geraakt na een aanrijding met een 58-jarige automobilist uit Zutphen. De aanrijding vond plaats op de Zutphenseweg in Brummen. De fietser is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen rond 07.15 uur de melding van het ongeval op de Zutphenseweg in Brummen. Agenten gingen ter plaatse en troffen de gewonde fietser en de automobilist aan. De Brummenaar fietste op de rotonde op de Zutphenseweg. De automobilist, komende vanuit de Zutphensestraat, wilde de rotonde oprijden en zag daarbij de fietser over het hoofd en reed hem aan. De fietser kwam daarbij ten val en raakte gewond. De Brummenaar is met onder meer een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.