Toneelvereniging Micro Dieren geeft drie voorstellingen

DIEREN – In deze tijd van recessie en bezuinigingen gaat Toneelvereniging Micro drie voorstellingen verzorgen, waarbij de toegang gratis is. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors uit Dieren en omgeving. Tevens wordt alle bezoekers na afloop van de voorstellingen een consumptie aangeboden door de hoofdsponsors Mango en Theothorne. Mango is een landelijke winkelketen voor o.a. elektrische fietsen en scooters en scootmobielen en aanverwante artikelen. Wel wordt een vrijwillige eigen bijdrage gevraagd.
De voorstellingen zijn op vrijdagavond 4 november en zaterdagavond 5 november om 20.00 uur en op zondag 6 november is er een matinee om 14.00 uur. De voorstellingen vinden plaats in de schouwburgzaal Theothorne te Dieren.
Tevens kunnen bezoekers zich opgeven om vóór de voorstelling van zaterdagavond, gebruik te maken van het buffet, kosten € 17,50. Indien u hiervan gebruik wilt maken, dient u dit te bespreken en de kaarten af te halen bij Theothorne.
Micro brengt het blijspel ‘Wat is vreemd?’ van Jos Schepers, onder regie van Hennie Meijerink. Voor nadere informatie zie de web site van Micro: www.micro-toneel.nl.
De kaarten zijn af te halen bij Elektra Spaan op het Callunaplein, aan de bar bij Theothorne of te reserveren via de web site van Micro: www.micro-toneel.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.