Home / Hoenderloo / Loopweekend groot succes

Loopweekend groot succes

HOENDERLOO – Dit weekend werd voor de zevende maal het Hoge Veluwe Loopweekend gehouden in het Nationale Park De Hoge Veluwe. 500 namen deden zaterdag mee aan de Wandeltocht en zondag verschenen 2500 hardlopers, waaronder 300 kinderen, aan de start. Al zeven jaar houdt Stichting Het nationale Park De Hoge Veluwe deze hardloopwedstrijd voor kinderen vanaf zes jaar, maar ook voor geoefende marathonlopers.

De hardlopers hadden de nodige toeschouwers meegebracht om hen aan te moedigen. Dit was extra goed te merken op Kamp Kuum. Daar was het de hele dag druk. Er was een uitgebreid programma met theater en muziek rondom het parcours. Kinderen sprongen op het strobalenkasteel, keken naar kindertheater of waren druk met spelletjes.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.