Loopweekend groot succes

HOENDERLOO – Dit weekend werd voor de zevende maal het Hoge Veluwe Loopweekend gehouden in het Nationale Park De Hoge Veluwe. 500 namen deden zaterdag mee aan de Wandeltocht en zondag verschenen 2500 hardlopers, waaronder 300 kinderen, aan de start. Al zeven jaar houdt Stichting Het nationale Park De Hoge Veluwe deze hardloopwedstrijd voor kinderen vanaf zes jaar, maar ook voor geoefende marathonlopers.

De hardlopers hadden de nodige toeschouwers meegebracht om hen aan te moedigen. Dit was extra goed te merken op Kamp Kuum. Daar was het de hele dag druk. Er was een uitgebreid programma met theater en muziek rondom het parcours. Kinderen sprongen op het strobalenkasteel, keken naar kindertheater of waren druk met spelletjes.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.