Toveren in de Spelerij

De Spelerij heeft voor de herfstvakantie iets bijzonders georganiseerd in het theater. Bezoekers kunnen zelf het theater ontdekken onder het kopje Het lijkt wel toveren! Via een schimmenspel is het mogelijk korte voorstellingen te geven met zelfgemaakte poppen of schimmen. In de Uitvinderij kan iedereen aan de slag om deze schimmen zelf te maken met figuurzagen, vormen knippen en dergelijke. De doka is ook weer geopend, hier kan iedereen fotogrammen maken. De Spelerij / Uitvinderij is tijdens de herfstvakantie van zaterdag 15 tot en met zondag 30 oktober dagelijks open tussen 10.00 en 17.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.