Fietser gewond na botsing door geopend portier

DE STEEG – Op de Smidsallee in De Steeg is maandagavond een fietser gewond geraakt doordat hij tegen een geopende autoportier botste. Het slachtoffer, een 47-jarige Stegenaar, had daarbij vermoedelijk een gebroken rib opgelopen en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde even voor zes uur toen een 67-jarige Velpse vanuit haar geparkeerde auto het portier opende op het moment dat de Stegenaar er met zijn (wielrenner)fiets met hoge snelheid voorbij kwam. De man botste tegen het portier en kwam hard ten val. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.