Home / Regio / Herfstblaadjes-express

Herfstblaadjes-express

REGIO – De grote wielen van de stoomlocomotief van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) kunnen het moeilijk krijgen want ook de Veluwe heeft veel blaadjes. Het weerhoudt de vrijwilligers van VSM er niet van de zwarte stoomreus weer op te stoken voor stoomrijke ritten over blaadjes en herfstkleuren. De Herfstblaadjes-express wordt gereden op dinsdag tot en met donderdag 18, 19 en 20 oktober en de week erna op 25, 26 en 27 oktober.
De VSM stoomt deze dagen weer op het traject Beekbergen, Apeldoorn en Eerbeek, met als tussen stop een bezoek aan het stoomdepot van de VSM bij station Beekbergen. De express vertrekt om 12.40 uur vanaf station Beekbergen naar station Apeldoorn. Om 14.15 uur vertrekt de trein vanaf station Apeldoorn naar Beekbergen en Eerbeek. Om 16.45 uur is de trein weer terug in Apeldoorn.

www.stoomtrein.org
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.