Stichting Vrienden van De Spreng

BRUMMEN – Vorige week is de Stichting Vrienden van De Spreng opgericht. De oprichtingshandeling vond plaats tijdens de bestuursvergadering van De Spreng onder leiding van notaris Bas Schipper van Keistad Notarissen Lichtenvoorde. De directe aanleiding van de oprichting van deze stichting was de promotie van het damespoloteam vorig seizoen naar de landelijke eerste klasse. Spelen op dit niveau is prachtig, zowel voor het team als voor de uitstraling van de gehele vereniging, maar de kosten gaan direct omhoog. Er moet meer getraind worden. En voor de wedstrijden moet er gereisd worden van Nijverdal tot Den Haag. De vaders van een aantal speelsters hebben de koppen bij elkaar gestoken om hiervoor een oplossing te bedenken. Er moeten middelen gevonden worden om het team te ondersteunen. Maar nog beter zou het zijn als er een stichting komt die zich te doel stelt om de gehele vereniging te ondersteunen, waar dat noodzakelijk is. Het gaat dan vooral om extra ondersteuning van talentrijke teams of zwemmers. Maar daarnaast wil de stichting de vereniging en haar bestuurders ook met raad en daad ter zijde staan.
Voorzitter Hoetink van Zwemsportvereniging De Spreng toonde zich zeer verheugd over dit initiatief. Hij hoopt op een goede samenwerking in de toekomst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.