Home / Rheden / De Cirkel Spinning marathon voor Wurfbainsstichting

De Cirkel Spinning marathon voor Wurfbainsstichting

RHEDEN – Op zondag 22 januari 2012 zal weer De Cirkel Fiets-Spinning marathon plaatsvinden. De opbrengst van dit jaarlijkse evenement zal worden besteed om het stamkapitaal van de Wurfbainsstichting te vergroten. De opbrengsten hiervan zullen worden besteed ter ondersteuning van de jeugd van de Rhedense verenigingen. Binnenkort zullen de verenigingen benaderd worden met als doel om zoveel mogelijk deelnemers en sponsoren te genereren. Het team van De Cirkel en van de Wurfbainsstichting zullen gezamenlijk optrekken om dit evenement tot een succes te maken.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.