Home / Doesburg / Burgemeester huldigt landskampioenen

Burgemeester huldigt landskampioenen

DOESBURG – Biljartvereniging De Markt uit Doesburg maakte 25 juni een historische dag mee. Zij behaalden voor de tweede maal in vier jaar de nationale titel in de C1-klasse. Vrijdag 7 oktober werd het team verrast door burgemeester Luesink van Doesburg. Samen met de burgemeester luisterden en keken ze naar de presentatie van voorzitter Marco Smeijer over de biljartvereniging en een impressie van de kampioenswedstrijden in Nieuwegein. Daarna werden ze door de burgemeester gehuldigd voor hun Nederlands kampioenschap en ontvingen zij ieder een glazen aandenken aan hun nationale titel. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.