Burgemeester huldigt landskampioenen

DOESBURG – Biljartvereniging De Markt uit Doesburg maakte 25 juni een historische dag mee. Zij behaalden voor de tweede maal in vier jaar de nationale titel in de C1-klasse. Vrijdag 7 oktober werd het team verrast door burgemeester Luesink van Doesburg. Samen met de burgemeester luisterden en keken ze naar de presentatie van voorzitter Marco Smeijer over de biljartvereniging en een impressie van de kampioenswedstrijden in Nieuwegein. Daarna werden ze door de burgemeester gehuldigd voor hun Nederlands kampioenschap en ontvingen zij ieder een glazen aandenken aan hun nationale titel. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.